Miten seuranta toteutetaan

Liittyäksesi jakeluseurantapaneeliin sinulla ei saa olla ”ei mainoksia” - tai ”ei ilmaisjakeluita” - tarraa postilaatikollasi tai -luukullasi, tai sinun tulee poistaa se.

Joka jakelukerran jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse kutsun kyselyyn. Linkkiä klikkaamalla pääset henkilökohtaiselle vastauslomakkeellesi, jossa sinulle näytetään kuvia joistain sinulle jaetuista lehdistä ja mainosesitteistä.

Sinulta tiedustellaan muistatko kyseisen lehden tai mainoksen jaetuksi kotitalouteesi. Lisäksi kysytään yksi kysymys lehden/mainosesitteen lukemisesta. Helppo ja nopea tapa varmistaa sinulle kuuluva palvelu.

Voit halutessasi muuttaa jakeluosoitettasi muuton yhteydessä itse, ja voit poistaa itsesi paneelista koska tahansa.

Pyri vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn. Vastauskierroksen väliin jääminen joskus ei haittaa, mutta pyri kuitenkin vastaamaan mahdollisimman usein. Pyri vastaamaan totuudenmukaisesti ja parhaan muistisi mukaisesti. On kuitenkin ymmärrettävää, että et välttämättä muista kaikkia yksittäisiä kysyttyjä lehtiä tai mainoksia - emmekä yleensä kysykään kaikista sinulle jaetuista tuotteista.

Saatamme joskus kysyä eri jakeluyhtiöiden, tai erikseen yksittäin jaettujen, lehtien tai mainosten perille tulosta.

Saatamme myös tiedustella lehdestä tai mainoksesta, joka ei ole ollut jakelussa. Tarkoitus ei ole huijata sinua, vaan arvioida tiedonkeruumenetelmän ja vastausten luotettavuutta. Käytäntö on yleinen kyselytutkimuksissa.

Pidätämme oikeuden poistaa panelistin, jonka postiluukulla tai laatikossa on ”ei mainoksia”- tai ”ei ilmaisjakeluita” - tarra, tai joka asuu jakelualueen ulkopuolella, tai jonka havaitaan toistuvasti vastanneen totuudenvastaisesti.

Liity mukaan